BBQ-arrangement ALL IN - Zeilen op het IJsselmeer

Bij dit BBQ-arrangement ALL IN - Zeilen op het IJsselmeer is inbegrepen:

  • Huur schip
  • Servicekosten
  • Onbeperkt consumpties
  • Zoete en hartige hapjes aan boord
  • BBQ

Prijzen:
Vanaf 10 personen: € 110,00 p.p.
Vanaf 15 personen: € 85,00 p.p.
Vanaf 25 personen: € 78,00 p.p.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

De prijs van dit BBQ-arrangement ALL IN zeilen op het IJsselmeer is geldig tot en met 31 december 2022.

Varen en Barbecuen op het IJsselmeer

Zomer & Barbecue, zeilen & wind, hapjes & drankjes! Al deze heerlijke combinaties bij elkaar komen tot dit geliefde arrangement! Zeil ook mee op deze stoere zeetjalk met familie, vrienden of collega's en beleef een fantastische dag op het IJsselmeer.

Uniek groepsuitje in Noord-Holland

  Rond 13.30 uur wordt u vriendelijk ontvangen door de bemanning van de zeetjalk met een heerlijk kopje koffie, thee & Friese suikertulbanden van onze prijswinnende bakker uit IJlst!

  Vervolgens verlaten we de haven voor een prachtige zeiltocht op het water en u kunt zelf het roer in handen nemen, actief meezeilen of aanmoedigen vanuit onze relaxte loungekussens aan dek wat ook moet gebeuren. Er is voor ieder wat wils! Vanuit onze bar serveren wij de gehele middag frisdranken, bier en wijnen en natuurlijk mogen de diverse borrelhapjes op deze gezellige dag niet ontbreken.

All In groepsuitje op het water!

Aan het einde van de middag zoeken we een mooi plekje waar we voor anker gaan voor de heerlijke BBQ van diverse vleessoorten waaronder een flinke kipsaté, een biefspies, runderhamburger, malse spareribs, BBQ worstjes, pastasalade, frisse seizoen- en aardappel-salade met spekjes, diverse broodsoorten en natuurlijk heerlijke sauzen die niet kunnen ontbreken alles met liefde vers bereid in onze eigen kombuis!

Om 18.30 uur sluiten we de dag af met koffie, thee en zoete lekkernij in de haven van Monnickendam.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Zeilen op een stoere Zeetjalk

Zeil met ons mee, proef de beleving aan boord van onze oer Hollandse stoere Zeetjalk anno 1902! U kunt een dag varen maar ook een avondvaart over het IJsselmeer met familie, vrienden of collega's is een absolute belevenis.

Faciliteiten

Het enige schip waar zelfs het mooiste plekje, als de privé schipperswoning, voor onze gasten is waardoor u écht het gehele schip tot uw beschikking heeft met al haar ruimte en comfort! De 6 unieke en uitzonderlijk grote patrijspoorten, 10 cm boven de waterlijn, bezorgen u een prachtig uitzicht over het water en tijdens het zeilen zelfs ónder water! De sfeervolle openhaard zorgt na een heerlijke frisse zeildag voor nog meer gezelligheid tijdens het naborrelen en eventueel diner!

Ligging

In overleg is het mogelijk vanuit alle havens te vertrekken aan het Markermeer en IJsselmeer, maar de thuishaven in de zomermaanden is niet voor niets het pittoreske stadje Monnickendam gelegen aan de Gouwzee.

Programma op maat te maken

Wij bieden een 3-tal speciale arrangementen aan maar uiteraard kunnen we op basis van uw wensen een passend programma op maat maken en u een voorstel aanbieden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.